Vad behöver du hjälp med?

Vi erbjuder flera olika typer av tjänster när det kommer till ventilation. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Installationer

Behöver du hjälp med att installera ett ventilationssystem? I så fall är detta en av de saker som vi kan hjälpa dig med. Med hjälp av oss kan du få ett välfungerande ventilationssystem som förser dig med frisk och nyttig inomhusluft i ditt hem eller på ditt kontor. I samband med detta kan vi även besvara alla dina frågor om ventilationen i din byggnad.

services_icon1

Ventilationsrengöring

Börjar ditt ventilationssystem att bli smutsigt? Då kan vi också hjälpa dig med ventilationsrengöring. Genom att göra det kan luften i ditt hem eller på ditt kontor bli ren och fräsch igen, och du riskerar inte att drabbas av några hälsoproblem. Du kan både anlita oss för regelbunden ventilationsrengöring, samt för rengöring vid enstaka tillfällen.

services_icon1.png

Ventilationsservice

Vi kan också förse dig med regelbunden ventilationsservice. På så sätt kan vi säkerställa driften av ditt ventilationssystem och se till att det inte kommer att uppstå några fel med din ventilation.

services_icon1

Felsökningar och reparationer

Är det något med din ventilation som inte fungerar som det ska? Då kan vi även hjälpa dig med att ta reda på var felet ligger genom att göra en felsökning. När vi väl tagit reda på var felet ligger någonstans hjälper vi dig förstås även med att åtgärda det.